March 31, 2011

GEMPAR!!! Pelajar UNIMAS bunuh diri ~

Assalamualaikum dan salam ukhwah..

Semalam Cik Anis tido dengan lena tapi tetiba bangun je dah dengar kecoh2 pasal kes bunuh diri..alamak, kes Cik Anis dah terlepas nak pergi tengok la ni….wwwaaaaaaaaa..tapi kan, sampai sekarang pon Cik Anis still tak percaya lagi. First time kes camtu terjadi kat UNIMAS nie.

Ape pon, kalau nak tahu berita penuh, klik di SINI


Cik Anis cuba cari blog dia and dah jumpa pon...leh klik kat SINI ye..


Cik Anis tak la kenal sangat ngan arwah. Cuma dia tu Jawatankuasa Perwakilan Kolej Bunga Raya (Exco Keselamatan & Disiplin) yang Cik Anis duduk sekarang nie. So, if ade apa2 event, memang arwah wajib ade la kan.

Walau ape pon, Cik Anis tetap doakan arwah dicucuri rahmat dan diampuni segala dosa2nya oleh ALLAH…amin.

Al-Fatihah..

Wassalam..

9 comments:

azim_3110 said...

org Islam ke tu bukan??nama macam bukan..tp mne la taw kan..
hurmmm..mesti kak anis kenal kn??
taw ke nape die bunuh diri??
kak anis ske ngusik dia ea??hehee..

Anis Anisa said...

alfatihah...

anis seri said...

islam..indian muslim..org sabah..
kenal gitu2 je la..junior kak anis tp dia fakulti lain..kak anis x penah tegur dia la zimi..

iqbalsyarie said...

erk. islam? Ya Allah. mudahnya dia merajuk dengan Allah....

azim_3110 said...

innalillah..ooo..india muslim..emm..mungkin die masih cetek imannya terhadap Allah kot..bru msuk Islam ke??
tu la sebab kak anis la tak tegur die..ce tegur..ce tegur..huhuhu..gurau ja.. :p

anis seri said...

iqbal: yes, arwah tu ISLAM..slme nie sy pon x tahu dia muslim..pas dia commit suicide smlm baru sy tahu dia muslim..pg td solat jenazah kat masjid UNIMAS..smoga ALLAH ampunkan dosa2 arwah..

zimi: x pasti la dia baru masuk ISLAM atau dah lme..mmg x bpe kenal..kak anis segan la nak tegur dia..dia kn lelaki..kak anis pon x sgka dia ade mslh yg berat smpi nk buhun diri..sbb slalu kak anis tgk dia tenang je..

anis seri said...

*bunuh

blur88 said...

semoga dicucuri rahmat...

Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari

anis seri said...

amin...

insya allah nnt cik anis singgah..