March 4, 2011

Bloggers penipu?


Assalamualaikum dan salam ukhwah..

Aku taip entry nie sambil dengar lagu For the rest of my life by Maher Zain..ah, sudah2, tak de kena mengena ngan tajuk entry.

Just nak share something..aku suka blogwalking time bosan2 atau stress.. so, kalau ade blog yang aku rasa menarik dan tak bosan, aku akan follow.

Tapi ade sesetengah bloggers jenis suka berjanji akan follow balik kalau ade sesiapa follow blog dia. Tapi bila kita dah follow, tak de pulak dia follow kita balik. Alamak, camne ekk?

So, jangan berjanji kalau tak mampu nak tunaikan. Aku bukan apa, tak nak la sesama bloggers ade rasa sakit ati. Ye tak?

Ha, tapi ade gak yang memang baik hati menunaikan janji dengan follow kita balik.

Aku pon tak de la harap orang lain follow blog aku bila aku follow blog diorang. Aku just nak cakap bahawa mungkir janji itu tak baik..jangan kata je TUHAN marah, rakan2 bloggers pon marah gak..

Nie entry aku tujukan buat semua..yang baik dijadikan teladan..yang buruk dijadikan sempadan..jangan ade yang kecik ati pulak..

Aku tegur dari hati yang sejernih bak salju gitu..ah, sudah. Sebelum aku mula merepek, baik aku tamatkan entry nie..

“KEBENARAN ITU BIASANYA PAHIT DAN MEMERITKAN TAPI AKAN MANIS AKHIRNYA”.

Wassalam …

2 comments:

SoutulMujahid said...

byk kali dah kena mcm ni -.-"

anis seri said...

kan? sabar je la...