July 11, 2011

Sebuah blog tanpa header

Assalamualaikum dan salam ukhwah..

Ari nie Cik Anis kecewa. Adeh, pagi2 Isnin lagi dah wat mood sedih. [Kalau ade sape2 yang tak nak sedih2, dengan segala hormatnye sila klik X ye].

Nape? Sejak blog nie dilahirkan tanpa bapa pada tahun 2010, tak pernah pon ade header. Kesian btol. Dulu AT penah buatkan tapi tak tahu la nape tak leh nak upload kat sini. [atau Cik Anis yang tak reti? Haih].

Nak header jugakkkkkkkkk……..siapa2 yang baik hati sila buatkan header boleh?

Tak pon sila ajar camne nak bagi header tu bole upload kat sini..

Please please please [buat muka sedih sket] -_-

7 comments:

KeTaM_BaTu said...

kalau nak buat header memang Mr ketam tak tahu sbb tak pandai gune photoshop. tapi kalau awak nak tau cara letak header awak seacrh di google. ramai bloger yang dah buat tutorial ttg cara letak header..

itu saja yang sy boleh bantu..

Jom klik sini..
cara selesaikan button follow yang hilang

"tanpa tajuk"

anis seri said...

okey,,disebabkan dah 2 minggu tak sihat, benda2 remeh cmnie pon Cik Anis tak leh nk fikir..adess..tq ye Mr. Ketam.. :)

azim_3110 said...

errr..photoshop basic senang je..kne pandai main tibai2 kak anis..
kalau nak letak headr tu plak kadang2 kne tgk templatenye..ade templat yg xmembenarkan header, kalau masuk buruk jadinya, tu yg terjadi kat blog Anak Jawer dulu..
kalau ade duit boleh tempah flash header kat abang fahmi..kalau xkenall tanya kak nisah, kawan rapat a.k.a pakwe tak jadi..keh3..(shhhtt, diam2..sje gurau)
kalau nak header simple buat sendiri pn boleh, nak amik yg zimi buat dlu pun boleh walopun xbpe cantik..

cara nak masukkan header yg zimi taw pegi je kat dashboard > design > header (bawah navbar)..

anis seri said...

dh buat la zimi..tp still x boleh..tu yg geram sgt2 tu..

klu ade duit ek? duit mmg ade, 20 sen leh la..hu3..
anyway, tq la ek..nnt kak anis try wt..tggu ade ms.. :)

azim_3110 said...

oyeke??meh bg zimi try..

anis seri said...

eh, zimi x de smpn lg ke? ade kt e-mail kan..

azim_3110 said...

simpan ape??
xde pun kat emel???